Khamis, 5 Ogos 2010

moment with newborn baby contest


aku terpanggil utk join contest yg dianjurkan oleh alya buat julung kalinyer sempena raya

segala syarat2 penyertaan dan hadiah yg ditawarkan, anda boleh klik di SINI

jomlah kita joen beramai2 utk memeriahkan contest yg dianjurkan...manalah tau ada rezeki..

hadiah berupa uwang ringgit dan baju raya cap PONEY...ulang sekali lagi...cap PONEY! masyuk seh!!! moh la kita

kalau diikutkan ati, aku x mo ajak korang sbb harapan utk menang akan tipis...tp x baik..nak dekat ramadhan nih...so aku kongsi contest ni dgn korang semua...kahhhhh...ampun2


inilah gambar yg dipertaruhkan

Nama Baby: Aleesya Azzalea binti Mohmed Faizal
Tarikh Lahir: 25th July 2008 @ 3.08pm (betul2 lepas semayang jumaat)
Berat Baby: 3.0kg
Umur ketika gambar diambil: leesya berumur 4 jam selepas dilahirkan melalui czer
Nama Ibu: Noormy Azura binti Tamat
Email Ibu: noormy@fpsoventures.com

Cerita disebalik gambar: panjang ceritanyer...tp aku pendekkan...
gambar leesya tu diambil oleh en somi selepas leesya selamat
dibersihkan..buat pengetahuan penganjur contest
aku lahirkan leesya secara czer
mmg pedih tidak tertanggung...
tapi bile je aku tatap wajah anak aku
dan bibirnyer yg merah bak delima cam org pakai lipstik terus
ilang rasa sakit...
mmg betul ckp org...sakit banak bleh diubati dgn
memandang wajah anak yg dilahirkan..
mujarab tol petua tuh..aku mengalaminyer sendiri..
dan ini adalah kenangan terindah di dalam hidup aku...
tidak terdaya lg utk aku menulis lebey panjang..
semoga ayat2 ku ini dpt bodek
menang contest...amin (gurau2 jer)

semoga details2 di atas memenuhi kriteria yg diberikan

8 ulasan:

mamashasha berkata...

wah pencabar aku ni! muhaha mana boleh kan me kita bersaing cara sihat...tak main la sekat2 rezeki orang kan....wei montel sekali leesya putih gebu mcm ibu jugak...

nome berkata...

bed: kahhhhhhhhhh....akulah pencabar ko yg terdekat...muahahaha (gelak anak jin)....x baik sekat rezeki org...sharing is caring...ekeke...

leesya mmg montel tp x leh lawan shasha sbb shasha lahir berat sket dari leesya...tp xpe bed..yg penting sehat cam mak2 derang...kahhhhhhhhhh lagik

alyyani berkata...

nome, entry reviewed! kurang satu la me. link contest takde kat entry ni. nanti ko boh eh. lain2 aku terima. thanks sudi join contest aku :)

nome berkata...

alya: thanks ko komen awal2..terus aku betulkan...now dah repair dah part tuh...yeeehaaa!!!

zurazari berkata...

gud luck...
salam kenal=)

nome berkata...

zurazari: tq2...salam kenal to u too :)

Mama Herda berkata...

comey ank ko nome..gebusssss..

nome berkata...

her: uhuk2...batuk kembang bontot pg2 nih...tq2 her...anak ko dlm pewot tu pun comei cam ko gak nnt...