Jumaat, 15 Oktober 2010

Nasi Ayam Linda Onn

Noor ajak aku lunch dgn beliau kat Nasi Ayam Linda Onn...tempat ni bersebelahan dgn Ampang Point...jauh giler dari opis...sanggup ke sana semata2 nak mkn nasi ayam (walhal gi beli brg kat Ampang Point...kahhhhhh)

bg aku, byk dah kemajuan nasi ayam dia...dulu so-so jer..now dah byk improve...servis pun laju..kami berdua amik set nasi ayam utk dua org...rege RM23.50....sedap seh...siap ada dessert ice cream jelly vanilla...

spt biasa...sure ada gambar aku interframe...


Noor...rajin hangkut aku mkn ke hulu ke hilir


disebabkan Linda xde, so aku tempek banner dia jer...ekeke...

our set termasuk air dan dessert..ice cream dpt kendian...

8 ulasan:

alyyani berkata...

banyak nasi dia kan mie? selalu kalau nasi ayam ni sikit2 je. aku ni mana la puas makan sikit2. jauh tu korang berlunch. skang da ok eh nasi ayam dia? aku penah try sekali. so-so je la bak kata ko. harus la try lg. :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata...

nasi ayam linda onn nie sdp gakss.. pasni akak try asam pedas dia pul;ak.. pun sedap gaksss..

dah sampai ampang point tue, tak jauh dah ke umah mak jue... :-)

nome berkata...

alya: tol ckp ko..dulu nasi ayam dia so-so jer...now dah ok sket...byk dah improve..nasi dia mmg byk...sesuai tuk org yg lapo cam aku...mmg licin dan mengenyangkan..ekeke...

nome berkata...

jue: akak dgr asam pedas dia pun ok gak kan...harus try nih...dekat je kalau nak gi, ada kat food court tesco shah alam tak silap akak...suatu hari nnt, akak try asam pedas dia plak..

ampang point dekat ek dgn umah mak? bestnyer

Alyn berkata...

betul ke dah improved? mostly org ckp So so je kan? hopefully ada beza.

psst: aku soka banget ngan brooch ko tuh

shi3la berkata...

lagik best kalo ader Linda Onn kann..bukan harap aperpon dari diyer just nak hambek gambor pastu tempek lam blog..hahaha..itu kalo sy laa..hiks

nome berkata...

alyn: improved sket rasanyer dari dulu..ekeke...ke tekak aku ni x pandai rasa ek? kahhhhhhhh...

brooch je ker? ekeke...sila sambar alyn sbb byk dijual di pasaran...

nome berkata...

shi3la: kita pun sama gak, kalau linda ada, sure amik gambo dan tempek dlm blog...